ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

За „Виргиния Ателие“ ЕООД е от голямо значение бързото обработване на поръчките Ви и осигуряването на бърза доставка съгласно опцията, която сте избрали.

„Виргиния Ателие“ ЕООД  обработва и изпраща поръчките по реда, по който са били направени. Макар че се стремим да извършим доставката бързо, тя може да отнеме по-дълго време поради неочаквани събития.

„Виргиния Ателие“ ЕООД не носи отговорност, ако не може да достави стоки и услуги, когато тази невъзможност се дължи на събитие извън нашия контрол, което включва, но не се ограничава до: пожар, наводнение, буря, природна стихия, бунтове, граждански безредици, война, ядрена авария, терористична дейност, епидемия, пандемия, извънредна епидемиологична обстановка и др. независещи от нас причини.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

1. Безплатна доставка 

За поръчки на стойност над 70 лв. доставката е безплатна по куриер.

2. Доставка за сметка на получателя

За поръчки на стойност до 70 лв. доставката е по куриер  за сметка на получателя . Цената на куриерската услуга се изчислява от куриерската фирма в зависимост от метода  на доставка, който сте избрали ( до офис на куриерска служба или до адрес на клиента ) и теглото на пратката. Цената на куриерската услуга е посочена в транспортния етикет, придружаващ пратката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Наложен платеж

Наложен платеж е услуга на куриерската фирма, която се ангажира да събере от получателя предварително посочена от подателя сума и да я изплати в установените срокове на подателя на пратката. За извършване на услугата Наложен платеж куриерската фирма начислява комисионна такса.

2. Банков път

Банков превод по сметката на „Виргиния Ателие“ ЕООД:

БАНКА: Обединена Българска Банка (ОББ)

BIC/SWIFT: UBBSBGSF

IBAN: BG25 UBBS 8002 1033 1910 40

ПОЛУЧАТЕЛ: „Виргиния Ателие“ ЕООД

ОСНОВАНИЕ: ИМЕТО НА УЧЕНИКА И УЧИЛИЩЕТО


Поръчката ще бъде изпратена след получаване на  сумата в банковата сметка .