ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общите условия за ползване (наричани по-надолу „Условия“ или „Общи условия“) се отнасят за всички поръчки, направени от клиента (наричан по-нататък „Вие“) към „Виргиния Ателие“ ЕООД ЕИК 201493199 (наричано по-нататък  „нас“ или „ние“) на сайта, мобилната версия или чрез обаждане по телефона (наричани общо vz-uniforms.com).

Поръчки могат да бъдат правени само от частни лица, които са навършили 18 години, които не са поставени под попечителство и които не извършват стопанска дейност с адрес на доставка в България (с изключение на офис на куриерската фирма, която е наш партньор).

„Виргиния Ателие“ ЕООД запазва правото си да преустанови предлагането, на който и да било продукт или услуга, по което и да било време. Предлагането на продукти и услуги на vz-uniforms.com в даден момент не означава, че тези продукти или услуги ще са налични по всяко време.

 „Виргиния Ателие“ ЕООД  запазва правото си да променя тези Условия без предварително уведомяване. Условията за ползване, които ще са валидни за Вашата поръчка, ще бъдат тези, които са на vz-uniforms.com към момента на Вашата поръчка.

Молим да се уверите, че сте прочели и разбрали Условията преди да направите своята поръчка или преди да регистрирате профил. Като използвате „vz-uniforms.com“ и/или направите поръчка, Вие се съгласявате с Условията.

Вие разбирате и се съгласявате да не предприемате действия, които могат да навредят или повлияят отрицателно на нашия бизнес, продукти или услуги;  действия, които ограничават, нарушават или забавят използването на „vz-uniforms.com“ и влияят на сигурността на сайта.

„Виргиния Ателие“ ЕООД  запазва правото си да забрани достъпа до сайта на всеки потребител, който нарушава разпоредбите, свързани с Общите условия на ползване на „vz-uniforms.com“.


ЦЕНИ

Показаните цени на „vz-uniforms.com“ включват дължимия по закон данък добавена стойност (ДДС), но не включват разходите за доставка.

Общата сума за плащане на поръчката се посочва по време на поръчката, както и при нейното завършване. Ако Вашата поръчка не може да бъде доставена в една пратка и трябва да бъде направена повече от една доставка, няма да има допълнителни такси след първата доставка.


ПОРЪЧКА/СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР

Можете да направите поръчка чрез „vz-uniforms.com“ или по телефона.

След като направите поръчката, ако сте ни предоставили Ваш имейл адрес, ще получите потвърждение на него. В случай, че не можем да изпълним Вашата поръчка, ще Ви уведомим при първа възможност. Ако вече сме получили плащане за поръчката, ще възстановим съответната сума, като използваме същия начин на плащане, който е бил използван от Ваша страна.

Цветовете на продуктите, които виждате, зависят от Вашия компютър или мобилно устройство и ние не можем да гарантираме, че те показват коректни и верни цветове.

Размерите на даден артикул, представени на „vz-uniforms.com“ са приблизителни. Окончателните размери на даден артикул могат да варират в зависимост от производствения материал.


ДОСТАВКА

За „Виргиния Ателие“ ЕООД е от голямо значение бързото обработване на поръчката и осигуряването на бърза доставка, съгласно опцията, която сте избрали.

„Виргиния Ателие“ ЕООД се стреми бързо да обработи и изпрати поръчките  по реда , по който са били направени. Макар че се стремим да извършим доставката бързо, тя може да отнеме по-дълго време поради неочаквани събития.

„Виргиния Ателие“ ЕООД не носи отговорност, ако не може да достави стоки и услуги, когато тази невъзможност се дължи на събитие извън нашия контрол, което включва, но не се ограничава до: пожар, наводнение, буря, природна стихия, бунтове, граждански безредици, война, ядрена авария, терористична дейност, епидемия, пандемия, извънредна епидемиологична обстановка и др. независещи от нас причини.


ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Ако е наложително да направите замяна на някои от артикулите от ученическата униформа на Вашето дете (Вашите деца), тя трябва да се извърши в рамките на 14 дни от получаване на пратката с униформата (датата на получаване е упомената в  транспортния етикет на куриерската фирма).

Артикулите трябва да се връщат в идеално състояние, неизползвани, запазени в оригиналната опаковка и със съответните етикети и касов бон (с изключение на артикулите, които са платени по банков път).

„Виргиния Ателие“ ЕООД си запазва правото да отказва връщане и/или замяна на стоки, заявени извън фиксирания срок, а също така и на артикули, които не са в състоянието, в което са били получени.

Заявете артикулите, които желаете да замените, както и новите желани размери на телефон:  0893 366 685 или имейл: info@vz-uniforms.com. След като проверим наличностите, с които разполагаме, ще Ви уведомим дали можем да извършим замяната.  Ако замяната е възможна, трябва да попълните формуляра, който се съдържа в пратката и да изпратите артикулите във вида упоменат по-горе с опция ПРЕГЛЕД на един от двата адреса:

1. Офис ЕКОНТ, гр. Пазарджик, ул. „Булаир“ №27, „Виргиния Ателие“ ЕООД, 0893 366 685 (до поискване)

2. Офис СПИДИ,  гр. Пазарджик,  бул. „Ген. Гурко“ №10, „Виргиния Ателие“ ЕООД, 0893 366 685  (до поискване)

Транспортните разходи за извършване на замяната са за сметка на изпращача.

„Виргиния Ателие“ ЕООД гарантира пълно възстановяване на заплатената сума единствено, ако всички стоки бъдат върнати в същото състояние, в което са били, когато сте ги получили. Това означава, че стоките не трябва да са повредени, замърсени, изпрани, променяни или носени (освен да бъдат премерени) и всички етикети или обозначения трябва да бъдат на мястото си.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Наложен платеж

Можете да изберете да платите с наложен платеж  при доставка на Вашата поръчка. 

”Наложен платеж”е услуга на куриерската фирма, която се ангажира да  събере от получателя предварително посочена от подателя сума и да я изплати в установените срокове на подателя на пратката. За извършване на услугата “Наложен платеж” куриерската фирма начислява комисионна такса.

2. Банков път

Можете да изберете да платите чрез банков превод по сметката на „Виргиния Ателие“ ЕООД:

БАНКА: Обединена Българска Банка (ОББ)

BIC/SWIFT: UBBSBGSF

IBAN: BG25 UBBS 8002 1033 1910 40

ПОЛУЧАТЕЛ: „Виргиния Ателие“ ЕООД

ОСНОВАНИЕ: Името на ученика и училището.

Поръчката ще бъде изпратена след получаване на сумата в банковата сметка.


СОБСТВЕНОСТ НА ПРАВА

Всички права на интелектуална собственост като търговски марки и авторски права на „vz-uniforms.com“ са собственост на „Виргиния Ателие“ ЕООД. Всяко използване на „vz-uniforms.com“ или неговото съдържание без разрешението на „Виргиния Ателие“ ЕООД, е забранено.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПАНИЯТА

„ВИРГИНИЯ АТЕЛИЕ“ ЕООД

гр. Пазарджик

ул. „Ангел Кънчев“ 0

тел.: 0893 366 685

имейл : info@vz-uniforms.com